Societat 21/05/2013

LA UB i la Fundació Arrels signen un conveni de col·laboració per atendre persones sense llar

La Fundació Josep Finestres organitzarà campanyes de sensibilització i activitats de formació, cursos i tallers

Efe
1 min

BarcelonaEl rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, i el director de la Fundació Arrels, Ferran Busquets, han signat avui un conveni de col·laboració per dur a terme accions conjuntes a favor de les persones sense llar que atén la fundació.

Entre els acords establerts hi figura organitzar conjuntament campanyes de sensibilització dirigides a la comunitat universitària per donar a conèixer la tasca de la Fundació Arrels i col·laborar en la programació d'activitats de formació, jornades, cursos, tallers i altres iniciatives.

També s'organitzaran activitats d'aprenentatge a la Fundació Arrels dirigides als alumnes de la UB i es faran campanyes per recollir roba usada, productes de neteja, aliments i altres entre la comunitat universitària per ajudar els usuaris de la Fundació.

La UB, a través de la Fundació Josep Finestres, s'ha compromès, a més, a procurar atenció bàsica odontològica i podològica a les persones ateses per Arrels.

La Fundació Arrels es dedica des de fa 25 anys a atendre persones sense llar a Barcelona i els ofereix allotjament, alimentació i atenció social i sanitària, amb un equip format per 250 voluntaris i 52 treballadors.

El 2012 es va fer càrrec de gairebé 1.200 persones, 455 directament del carrer.

stats