Societat 13/11/2011

La Vall d'Hebron respon que es va actuar de "forma correcta" en el cas de la dona morta per un vessament cerebral

La família s'ha querellat contra el gerent i el cap de neurocirurgia del centre

Acn
1 min

BarcelonaL'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha respost aquest diumenge que els seus professionals van actuar "de forma correcta durant tot el procés", tenint en compte en tot moment l'estat de la pacient, a la vegada que manifesta que es van utilitzar els recursos adequats.

El centre hospitalari ha enviat un comunicat per defensar l'actuació en el cas d'una dona de Tossa de Mar de 65 anys que va morir després de passar per quatre hospitals públics diferents en pocs dies a causa d'un vessament cerebral. El centre informa que va fer una anàlisi de l'actuació en el cas perquè la família ja va fer una reclamació interna i es va determinar que l'actuació va ser correcta.

L'hospital vol fer constar que la pacient va estar atesa en tot moment d'acord amb la gravetat de la seva malaltia, amb el personal i els recursos adients de què disposa el centre, i que són els habituals i els mateixos que l'any passat i l'anterior.

L'hospital no té constància que s'hagi presentat una querella per via judicial i, per tant, vol mantenir la prudència a l'hora de fer qualsevol declaració pública fins que es confirmi i se sàpiga de què s'acusa el centre.

stats