Societat 17/04/2013

El bisbe d'Alcalá diu que l'avortament respon a una conspiració internacional per reduir la població

En una entrevista a Intereconomía diu que institucions com l'ONU, la Unesco i el Parlament Europeu hi són al darrere

Ara
1 min

BarcelonaUna conspiració dels poderosos per tal d'evitar l'increment de la població, per tal d'evitar que hi hagi "més comensals a taula". Així ha definit l'avortament el bisbe d'Alcalá, Juan Antonio Reig. El bisbe, acostumat a fer declaracions polèmiques sobre temes com l'homosexualitat, ha afirmat ara que l'avortament és una guerra dels poderosos contra els febles. I ha assenyalat els responsables d'aquesta "enginyeria social": governs, sindicats i, fins i tot, l'ONU, la Unesco i el Parlament Europeu.

"L'avortament està científicament pensat per tal d'evitar que augmenti la població". És la visió del bisbe Reig sobre l'avortament, convençut que l'entramat legislatiu que regula aspectes com l'avortament o el matrimoni homosexual responen a una conspiració internacional encaminada a destruir la vida i la família. És, en les seves paraules, una "guerra dels poderosos contra els febles", entre els quals hi ha no només els fetus sinó també les dones, "víctimes que acaben amb les seves vides destrossades".

Reig ha fet aquestes declaracions en una entrevista del programa 'El gato al agua'. En el vídeo (minut 10:35), el bisbe culpa institucions internacionals de dur a terme un programa "científicament pensat i sistemàticament establert com una conjura a la vida". "Hi ha molts interessos", ha dit parlant dels que, segons ell, defensen lleis com les de l'avortament. "Hi ha grans poderosos que financen aquests projectes. És una batalla que estan lliurant amb molts dòlars", ha dit.

stats