Societat 06/06/2012

El món empresarial demana que es compleixin els compromisos amb el corredor mediterrani

Foment es va comprometre a incloure el corredor en els pressupostos del 2013

Auri Garcia Morera
1 min
El president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, en les jornades Fermed / PERE TORDERA

L'Hospitalet de LlobregatRepresentants del món empresarial han demanat aquest dimecres que el govern espanyol compleixi els compromisos adquirits amb el finançament del corredor mediterrani. En una jornada de debat organitzada per Ferrmed dins del Saló de la Logística, el president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay, ha volgut "agrair l'esforç del ministeri de Foment", que aquest dilluns es va comprometre a incloure el corredor en els pressupostos del 2013.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha anat més enllà i ha cridat a "recordar constantment al ministeri que és el responsable d'impulsar el corredor mediterrani". El president de la Cambra de Comerç de Barcelona ha assegurat que "això ja està en marxa", i ha afegit que des del món empresarial i la societat civil cal "continuar insistint en la seva necessitat però sobretot que es compleixin els compromisos".

En la jornada també hi han participat els presidents de les cambres de comerç de València, Mallorca, Almeria, Màlaga, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus i Transalpina, a més dels presidents de les autoritats portuàries de Cartagena i Marsella.

stats