Societat 19/05/2011

La segona cassolada dels indignats omple la plaça Catalunya

Unes 3.000 persones s'han congregat aquesta nit al centre de Barcelona per fer sentir el seu rebuig al sistema polític i econòmic

Redacció
1 min
La cassolada d'aquesta nit

BARCELONALa indignació continua creixent i no només en nombre de ciutats, sinó també en el seguiment de les convocatòries. La cassolada d'aquesta nit a la plaça Catalunya ha estat més massiva que la d'ahir. Unes 3.000 persones han omplert el centre de la plaça armades amb tapes d'olla, cassoles i tota mena d'estris per manifestar el seu sorollós descontentament amb el sistema, a l'espera de conèixer la resolució de la junta electoral. Aquesta vegada, a més, s'hi han sumat alguns veïns i el soroll de les cassoles retronava des de diferents punts de la ciutat.

Les xerrades i les actuacions s'han succeït durant tot el dia d'avui al centre de Barcelona. Un dels punts calents de les converses ha estat la línia d'actuació a seguir en cas que la junta electoral prohibeixi les acampades. Aquesta nit, com fan sempre des que va començar la protesta, els indignats han convocat una assemblea a dos quarts d'onze per posar en comú la feina del dia.

stats