Ensenyament
Societat 17/05/2011

Els sindicats de mestres celebren que es mantinguin les oposicions, tot i que veuen insuficients les 1.245 places

USTEC-STS, CCOO i UGT es feliciten per l'acord entre el Govern i l'Estat que ha permès retirar el recurs judicial d'aquest últim a la convocatòria

Sònia Sánchez
1 min

BarcelonaEls sindicats de mestres de l'escola pública USTEC-STS, CCOO i UGT han coincidit avui a felicitar-se per l'acord assolit entre el Govern i l'executiu espanyol per mantenir la convocatòria d'oposicions a professor de secundària amb les 1.245 places previstes per la Generalitat. Segons USTEC, disminuir aquest nombre de places hauria estat "un acte greu d'irresponsabilitat i un menyspreu a tot el professorat que s'estava preparant per optar-hi".

Tot i celebrar que finalment es puguin convocar aquestes places, tant USTEC-STS com la Federació d'Ensenyament de CCOO no s'han estat de recordar que ja les van considerar insuficients quan es van publicar, perquè entenen que les necessitats educatives catalanes superen les 3.000 places. Per això, CCOO va demanar al Departament d'Ensenyament a "recuperar aquestes places en la propera convocatòria".

stats