política

Albert Rivera encén Twitter amb l'etiqueta #chacondimision

A les 17 hores, Rivera ja l'havia fet servir fins a sis vegades en els seus tuits. L'origen és el suport de la ministra de Defensa al desacatament de la sentència del TSJC sobre el castellà a les escoles. L'etiqueta és 'trending topic' espanyol

Redacció
1 min

BarcelonaAlbert Rivera ha revolucionat Twitter amb la seva etiqueta #chacondimision, que se situa entre els deu trending topics espanyols de la jornada. Un primer tuit del líder de C's ciutadans aquest matí, al voltant de les 11 hores, ha encès la metxa: “La Ministra Chacón recolza el desacatament i defensa mantenir l'exclusió del bilingüisme de les aules catalanes contra la justícia. #Chacondimision”. Poc després, la xarxa ha començat a omplir-se amb comentaris d'internautes que, majoritàriament, donen suport a les paraules de Rivera i reclamen la dimissió de l'actual ministra de Defensa del govern espanyol. El hashtag també recull la reacció dels internautes que lamenten el posicionament “feixista” dels que titllen els contraris a la sentència del TSJC com a “radicals catalans” i deixa lloc als que, al marge de la polèmica, mostren la seva reticència per la futura candidata del PSC a Madrid.

Segons les dades del portal followthehashtag.com, l'etiqueta ha arribat a registrar més de 470 tuits a l'hora en els moments més àlgids.

A les 17 hores, Rivera ja havia fet servir l'etiqueta fins a sis vegades en els seus tuits i el compte oficial de C'S a Twitter també n'ha fet ús diverses vegades al llarg de la jornada.

stats