turisme

La Costa Brava, un dels racons més bonics del món segons un viatger líder a la blogosfera

L'americà Gary Arndt té més de 100.000 seguidors a Twitter i el mateix nombre de gent llegeix mensualment el seu blog de viatges

Redacció
1 min
Gary Arndt mostrant el seu blog en una pantalla d'ordinador

BarcelonaUn dels grans líders de la blogosfera en matèria de viatges, l'americà Gary Arndt, va visitar ahir Girona i va qualificar la Costa Brava com un dels racons més bonics que ha visitat.

Arndt fa quatre anys que viatja pel món de forma independent i comparteix les seves experiències a través de la xarxa. Les seves fotografies, articles i xerrares s'han fet tan populars que actualment s'ha convertit en un dels gurus de la blogosfera. El blog everything-everywhere, una guia de la seva experiència com a viatger, té més de 100.000 lectors mensuals, el mateix nombre de seguidors que té el seu compte a Twitter.

En una entrevista concedida ahir a Efe, l'americà no va dubtar en qualificar la Costa Brava com "una de les línies costaneres més meravelloses del món", malgrat haver recorregut platges tan exòtiques com les d'Austràlia, Tailàndia o Indonèsia.

Arndt es va declarar impressionat també per la història de poblacions interiors de Girona com Besalú o Castellfollit de la Roca, i va assegurar que recomanaria la visita als seus seguidors d'Internet.

L'americà acaba de marxar cap a Suïssa, la que serà la primera escala d'un recorregut que el portarà per Hongria, Romania, Bulgària i Turquia. Gary Arndt té previst visitar València el 26 de juny, en motiu del Mundial de Fórmula 1, i va assegurar que també ha programat estades a Andalusia, Canàries i Madrid, sense descartar un retorn a Catalunya.

stats