XARXES

"T'estimo” 2.0

Un 5,5% dels usuaris de les xarxes socials ho han dit o ho han sentit per primera vegada a l'entorn virtual. Un 4% han trencat amb la parella i un 8% han proposat o els han proposat matrimoni

Redacció
1 min

BarcelonaLes xarxes socials són, cada cop més, l'entorn natural en què es produeix la interacció entre persones. Per això, no ha de sorprendre que un 5,5% dels usuaris de les xarxes hagin escollit aquest canal per trencar el gel i dir per primera vegada “t'estimo” a les seves parelles. Són dades d'una enquesta de Yahoo! entre internautes de tot l'Estat, que també revela que el 4% dels usuaris ha trencat una relació en l'entorn de les xarxes socials i que el 8% han proposat o han rebut una proposta de matrimoni a internet.

El protagonisme creixent de les xarxes socials en la manera com intercanviem informació es fa evident quan s'analitza l'estadística que diu que tres de cada cinc enquestats creu que les xarxes són una manera pràctica d'informar de les novetats a amics i familiars. Tot i així, més de la meitat dels usuaris, un 52%, s'estima més rebre un correu personal en comptes d'una actualització massiva adreçada a tots els amics. Pel que fa a la privacitat, el 38% dels enquestats se sentiria molest si descobrís un amic ha donat informació personal seva a la xarxa.


Altres dades curioses

Segons l'enquesta de Yahoo!, el 15 % dels usuaris de les xarxes socials revisa el compte i actualitza l'estat des d'un lloc tan poc apropiat com el bany. Un 36% ho fa des del llit, però potser els més agosarats són els qui ho fan, fins i tot, quan han quedat amb algú.

stats