Pep, protagonista absolut: l'actualitat en 10 tuits

L'adéu de Guardiola de la banqueta del Barça no té rival a la xarxa. Tot són elogis i missatges d'agraïment per la feina feta. Aquesta selecció de tuits és la mateixa que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Pep Guardiola riu durant el seu comiat / PERE VIRGILI

BARCELONA1. Risto Mejide (@ristomejide), publicista “Ningú és imprescindible. Però hi ha gent a qui es comença a trobar a faltar des del moment que diu que se’n va. #GràciesPep”

2. Lluís Recoder (@lluisrecoder), conseller de Territori i Sostenibilitat “Gràcies, Pep, per aquests anys: has fet créixer la nostra autoestima amb un equip referent esportiu i mirall de valors per als joves. Bona sort!”

3. Toni Soler (@soler_toni), periodista “Si Messi i d’altres no havien d’assistir-hi, jo hauria vetat la presència de jugadors a la sala. Ara sembla que hi ha dos sectors”

4. Romà Bosch (@Copalaire), advocat “Sandro, Pep, Zubi, Barto i Tito: tots gent fiable. Han sabut guardar el secret molt temps. L’interès del club per davant de temptacions”

5. Ignasi Taltavull (@ignasitf), director i presentador d’Ona Sport Nit “#GràciesPep pel 5 a 0. Per aixecar-nos de la derrota a la Copa. Per la roda de premsa del 'puto amo'. Per guanyar la Lliga i la Champions”

6. Carme Barceló (@CarmeBarcelo), periodista esportiva “Jo vaig veure jugar el Barça de Pep... i el Barça de Messi, Puyol, Xavi, Iniesta, Valdés, Busquets, Pedro, Piqué, Villa... Ells segueixen. No hi ha final de cicle”

7. Joan Josep Isern (@joanjosepisern), escriptor “Marxa el Pep. Arriba el Tito. Perfecte. La banqueta del Barça continua en mans de gent decent. El món continua sense tenir límits!”

8. Ignasi Trapero (@Traperinho), periodista “Talls de Guardiola al Telediario en català sense traduir ni subtítols. Haurà aconseguit també la normalització del bilingüisme a l’Estat?”

9. José Luis Zurita (@zurita1969), director comercial sector construcció “Veure De Guindos anunciar una pujada de l’IVA és més o menys com veure un equip entrenat per Guardiola jugant a la puntada llarga i espavila’t”

10. Jaume Barberà (@JaumeBarbera), periodista “Acabem d’acomiadar la Mònica de TV3. Mai, en més de 25 anys a la casa, havia vist un comiat semblant. Gràcies, estimada directora Mònica”

stats