Neix 'Miximoms.com', una nova xarxa social on mares i professionals intercanvien coneixements sobre el dia a dia familiar

El portal no té publicitat i destinarà el 70% dels seus ingressos a ONG's triades pels usuaris

Acn
2 min
L'emprenedora Yolanda Bonilla, fundadora del portal Miximoms.com

BarcelonaCoincidint aquest diumenge amb el Dia de la Mare, ha començat a funcionar el portal 'Miximoms.com', una xarxa social que té el propòsit d'ajudar "les mares actuals" i en la qual s'intercanvien consells, dubtes i coneixements relacionats amb la cura dels fills. En la comunitat també poden estar presents institucions o marques, però no hi ha publicitat. Els 70% dels ingressos, que es generen per les comissions generades en vendes o serveis a les marques -emissió de cupons, mostres de productes-, o bé la 'co-creació' de productes que poden impulsar les mateixes mares, es destinaran a projectes socials que hagin escollit els mateixos integrants de la comunitat virtual.

Una mare demana consell sobre la dieta que ha de seguir un infant celíac. Una vegada registrada, exposa la seva consulta i altres participants -mares o pares que tinguin la mateixa experiència, nutricionistes, pediatres, etc-, l'ajuden a resoldre el seu dubte. La comunitat també ofereix mostres de productes, fa enquestes i permet la creació de grups específics -famílies monoparentals, mares primerenques, mares vegetarianes, etc- i ofereix la possibilitat de fer compres 'on-line'.

La fundadora de la xarxa és Yolanda Bonilla, una emprenedora que, des de la seva experiència personal i familiar, va veure la necessitat de crear aquest portal. Lluny de trobar-la en llibres o preguntant a familiars, va trobar en alguns casos la millor resposta als seus dubtes contactant amb altres mares per Internet. "És traslladar el que es comenten als parcs o a la porta de l'escola al món virtual", ha assenyalat en un comunicat.

L'any 2012, Bonilla va ser seleccionada per participar en la primera edició d'InnoEmprèn, un programa d'alt renidment per a emprenedors organitzat pel TecnoCampus Mataró en col·laboració amb Start Up Catalona, i l'Agència de Suport a la competitivitat de l'empresa catalana, l'ACC1Ó. L'acompanyen en aquest projecte tres persones més; Albert Rof, Ismael Miñano i David Torras. A més dels quatre fundadors, Miximoms.com compta amb un equip format per vuit professionals de les finances, comunicació, programació, dret i recursos humans.

stats