Blogs 24/05/2013

"Com més us conec molt més m'agrada Ouya"

2 min
"Com més us conec molt més m'agrada Ouya"

Hem sabut que davant la controvèrsia generada per les característiques decebedores de les consoles de nova generació de Nintendo, Sony i Microsoft, Els Pets han decidit versionar un dels seus temes clàssics. Us oferim en primícia la lletra íntegra d'aquesta reinterpretació de la cançó "Com més et coneixo molt més m'agrada el teu gosconeixo".

Com més us conec molt més m'agrada Ouya

Ara heu decidit que la generació s'ha acabat i espereu que us faci confiança novament, que perdoneu tot el mal que voleu fer, dieu que és cosa dels temps. No us hi heu lluït gaire, si voleu que us digui la veritat. No tan sols sou uns aprofitats, sinó també poc originals. Heu presentat Wii U, Ps4 i Xbox One, parleu de connexió permanent. De rars comandaments, de segona mà de doble pagament. Com si no sabéssim que ens la fotreu, està clar que ens ensarroneu quan dieu que serà barat el preu! I com més us conec, molt més m'agrada Ouya. el que m'ofereix no canvia cada dia i duu un chipset Tegra 3. Ara penso en quan tot va començar, mirava els jocs amb ulls de ruc. Però ja n'he tingut prou de llums vermells, em passo al free-to-play. Tot ho heu canviat, us heu oblidat de la retrocompatibilitat. Em fa por que el Kinect m'exploti, abans em compro un tamagotxi. I com més us conec, molt més m'agrada Ouya. El que m'ofereix no canvia cada dia, i duu un chipset Tegra 3!

stats