Blogs 18/09/2020

Nostàlgia amb Battletoads!

1 min
Battletoads

L'època actual dels videojocs la podríem definir com la dels retorns, ja que trobem reedicions de jocs antics i personatges coneguts en noves iteracions de les seves aventures. En aquest cas és Battletoads, una simpàtica franquícia que va néixer als anys 90 per fer front a les Tortugues Ninja.

XAVIER MUNTADA SAMÀ | Barcelona

El videojoc pren exemple d'altres retorns sonats, com la de l'Streets of Rage 4, i es presenta amb uns cuidats gràfics dibuixats a mà plens de colors però que conserven un punt estrany, a vegades psicodèlic i fins i tot brut, on la ferralla i les escombraries casen amb un estil colorista i esbojarrat dels protagonistes.

Un dels elements que podem destacar del joc és l'alta dificultat, no només a les pantalles de cleques i on es fa xixina l'enemic, sinó també a les de conducció, on els reflexos i la memorització del recorregut és essencial si es vol avançar en l'aventura. Un altre element destacable és la varietat, on es barreja l'humor amb escenes divertides, moments de lluita, plataformes, conducció o minijocs variats.

A continuació teniu un vídeo d'una sessió de joc que engloba els primers trenta minuts d'aquesta aventura.

stats