Camp de Tarragona 29/11/2018

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en venda solars municipals per 3,5 milions d’euros

Es tracta de 17 terrenys repartits per tot el terme municipal i tenen una superfície de 33.147 m2

Ara
1 min
Una imatge de les parcel·les municipals del Golf Bonmont. / AJ. MONT-ROIG DEL CAMP

Mont-roig del CampL'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit impulsar un concurs públic amb l'objectiu de vendre 17 solars de la seva propietat repartits per tot el terme municipal i que tenen usos residencials, industrials i rústics. En total, els 17 solars tenen una superfície de 33.147 metres quadrats i un preu de sortida en conjunt de 3,48 milions d'euros, iva inclòs.

Les ofertes es poden presentar fins al 17 de desembre, obligatòriament per a cada solar de manera individual, i han de ser sempre a l'alça. Per això no s'admetrà una oferta per un import menor de la valoració de cada parcel·la, tal com indica el procediment legalment establert d'alineació de finques del patrimoni municipal, que està regulat per la normativa patrimonial de les administracions locals catalanes.

El consistori de Mont-roig del Camp té previst fer en els pròxims mesos diverses inversions que estan supeditades a la recaptació que surti de la venda dels solars en el concurs públic que es posa en marxa. En aquest sentit, l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha explicat que "no és el moment, ara com ara, perquè l'Ajuntament faci de promotor immobiliari construint habitatges en aquests solars. El que toca és afrontar inversions bàsiques pendents al municipi, com enllestir la xarxa de clavegueram, la urbanització de carrers o nous equipaments. Amb la venda d'aquestes parcel·les pretenem donar impuls justament a aquestes inversions imprescindibles".

Els solars que es posen en venda procedeixen del patrimoni municipal, que s'ha anat ampliant els últims anys a partir de cessions en el desenvolupament urbanístic de diverses zones del municipi.

stats