ARADESCOBRIM
Camp de Tarragona 09/10/2019

Cambrils serà aquest cap de setmana l’‘entrada’ al país del vi

Ara
2 min
Cambrils serà aquest cap de setmana l’‘entrada’ al país del vi

CambrilsEl Parc del Pescador de Cambrils és un espai ideal per degustar una gran varietat d’excel·lents vins de les diferents denominacions d’origen del territori. Per això no és estrany que la Fira del Vi i la Gastronomia Cambrils Entrada al País del Vi arribi aquest cap de setmana a la seva desena edició. Showcookings, maridatges i activitats educatives gastronòmiques són les novetats d’enguany en aquest esperat esdeveniment enogastronòmic, cultural i lúdic en un ambient distès i festiu.

El Parc del Pescador de Cambrils, que comptarà amb espais diferenciats i que tenen en comú la cuina i l’enologia, és un magnífic parc integrat dins del barri marítim del municipi cambrilenc per al gaudi dels més petits, esbarjo per als adults i repòs per als més grans.

En aquest desena edició a Cambrils es podran degustar una gran varietat de vins de les diferents denominacions d’origen del territori -DOQ Priorat, DO Montsant, DO Tarragona, DO Terra Alta, DO Conca de Barberà, DO Cava, DO Catalunya i DO Penedès-, i més de 25 cellers maridaran els seus millors vins amb les tapes i degustacions gastronòmiques que preparen els restaurants i establiments gastronòmics cambrilencs.

Més oferta lúdica

En aquesta edició de la Fira del Vi i la Gastronomia també s’ha volgut ampliar l’oferta lúdica i cada tarda amenitzaran l’esdeveniment diferents grups de música en directe, com Angel Dust, Stromboli Jazz Band, el grup cubà La Exclusiva, un sessió DJ 80s & 90s amb Va de Sota o l’Escola de Música de Cambrils, que inaugurarà les actuacions musicals divendres a dos quarts de vuit del vespre a la pèrgola del parc amb la seva big band.

Com a novetat també hi haurà dissabte i diumenge al migdia a la pèrgola del parc unes activitats didàctiques de cuina i un showcooking per part de l’associació gastronòmica Societas Coqvinarias de Cambrils, en el qual revelaran els secrets més ben guardats de les seves receptes més preuades i explicaran aspectes com la química en la cuina o què menjaven els romans. També s’han preparat activitats lúdiques i culturals per als més petits de la família.

Una altra de les novetats d’aquesta edició, i gràcies a la col·laboració de l’Estació Nàutica Costa Daurada, serà una degustació de vins al catamarà Ocean Fly de Cambrils, on per un mòdic preu de 10 euros per persona es podran degustar dos vins i dues tapes navegant per la costa en un recorregut de prop d’una hora.

L’entrada al recinte de la Fira del Vi de Cambrils és gratuïta i s’han disposat una sèrie de packs que permeten degustar vins i tapes.

stats