Camp de Tarragona 09/10/2019

L’edició més solidària de la Fira de Santa Teresa

Es farà una prova pilot a la zona d’atraccions per a persones amb hipersensibilitat auditiva

Ara
2 min
L’edició més solidària  de la Fira de Santa Teresa

El VendrellTot a punt perquè el Vendrell visqui de l’11 al 13 d’octubre una nova edició de la Fira de Santa Teresa, que en aquesta edició vol potenciar el seu caràcter inclusiu i solidari.

En concret, una de les principals novetats d’aquest certamen multisectorial, que se celebra al Vendrell des del 1843, serà una prova pilot a la zona d’atraccions de la Fira (avinguda del Camp d’Esports) que consistirà en fer una fira sense soroll el divendres 11 d’octubre, de 6 a 8 de la tarda. Les atraccions funcionaran en aquest horari en silenci perquè en puguin gaudir les persones, adults o infants, amb qualsevol mena d’hipersensibilitat auditiva.

L’altra novetat destacada de l’edició d’enguany de la Fira és la creació d’un espai solidari animal, que s’ubicarà a la plaça del Tívoli. Allà diverses associacions animalistes disposaran d’un seguit de carpes per promoure tenir animals de manera responsable i fer difusió de les seves activitats.

D’altra banda, en aquesta edició de la Fira de Santa Teresa es consoliden sectors que s’havien posat en marxa en edicions anteriors, a més del tradicional àmbit dels estands multisectorials ubicat a la Rambla. Així, continuarà tenint presència important La Fira d’abans, ubicada al carrer del Dr. Robert, que incorporarà moltes propostes de caràcter familiar (demostracions d’oficis antics, fotografia minutera, tallers, jocs d’època interactius...). Com ja és habitual, el carrer dels Cafès acollirà de nou el carrer de l’art, i l’aparcament del Pèlag, l’automoció. Aquest sector, organitzat pel CIT, tindrà una dotzena de concessionaris de vehicles i un concessionari de maquinària industrial. Un altre plat fort de la Fira serà de nou la carpa de la Fira Handmade, a la plaça Nova. Una proposta que convida tothom a aprendre tècniques de patchwork, ganxet... Finalment, la Fira reserva un espai important a la Rambla per als tastos i la gastronomia, enguany amb més oferta per arribar a més públic.

stats