TURISME
Camp de Tarragona 13/11/2019

Nova ruta guiada per Valls aquest novembre

Ara
1 min
Nova ruta guiada per Valls aquest novembre

VallsL’Oficina Municipal d’Informació Turística de la capital de l’Alt Camp ofereix una nova ruta que, sota el nom Descobreix Valls, permet fer una visita guiada perquè el visitant conegui els principals actius turístics de la ciutat amb un únic recorregut, d’una hora aproximadament. És la diferència amb relació a les altres rutes que ja s’oferien, que se centren en un espai o una temàtica concretes. D’aquesta manera, els interessats podran visitar el refugi antiaeri, el campanar de Sant Joan, el Call Jueu, la plaça de l’Oli i la Capella del Roser.

La ruta té lloc els dimecres, dissabtes i diumenges a partir de les 11 h. Els visitants que facin la ruta els dimecres sortiran des de la plaça de la Zeta i podran fer una degustació de cafè a la Cafeteria Lider, mentre que els que la facin durant el cap de setmana la començaran a l’Oficina de Turisme i inclourà un tast de vermut al Magatzem del Vermut. Per participar en la ruta Descobreix Valls no cal cap cita prèvia. A més, tampoc es fixarà un número mínim de persones per fer la visita.

D’altra banda, aquest novembre els visitants disposen d’uns horaris fixos d’obertures dels espais més emblemàtics de Valls. Així, el campanar de Sant Joan es podrà visitar els dilluns i els divendres de 12 a 13 h, i també els dissabtes a les 17 h. La Capella del Roser es podrà veure els dimarts de 12 a 13 h. Finalment, el refugi antiaeri es podrà visitar els dijous també de 12 a 13 h.

stats