La Jove de Tarragona vol estrenar el cinc de nou per Sant Magí

#SentimJunts és el nom de la campanya que han posat en marxa per motivar la colla de cara a una de les diades més importants, la de divendres a la plaça de les Cols

La Colla Jove Xiquets de Tarragona es prepara per a una de les diades més especials de l’any, la de Sant Magí, a la plaça de les Cols, i hi treballa en dues direccions: la pròpiament castellera i el vessant més social. I és que per complir amb els reptes castellers més ambiciosos cal molta gent als assajos i molta il·lusió. En aquest sentit han posat en marxa la campanya #SentimJunts i han llançat un vídeo motivacional apel·lant al sentiment lila.

La diada de Sant Magí serà el proper divendres 19 d’agost. Abans, però, els queda un últim assaig, demà dimecres, on els del Cós del Bou perfilaran el que serà el seu repte principal, estrenar el cinc de nou amb folre i descarregar-lo. Ja fa dues temporades que els liles l’aconsegueixen a la plaça de les Cols, i enguany hi volen tornar. Per acompanyar-lo treballen els castells de la gamma bàsica de nou, el nou de vuit o el pilar de vuit amb folre i manilles que, aquest any, ja han descarregat.

‘El tram de la síndria’

És el nom que la Jove de Tarragona ha donat al programa d’activitats previstes per dinamitzar la massa social de la colla i obrir-se a la ciutat durant aquesta setmana. Així doncs, entre la festivitat de Sant Roc i la de Sant Magí els liles es fan visibles i conviden els tarragonins a afegir-se a la diversió. Un tobogan aquàtic de 50 metres de longitud, una competició d’apilar caixes, una gimcana d’aigua o un concurs d’estirar la corda seran els plats forts durant el dia. A la nit, concerts, sopars o un tast d’aigua de síndria per refrescar-se.