Castells
Ara Castells 19/11/2023

Final a mitges dels Minyons i eufòric per Sants

Els terrassencs no poden completar la gamma extra i els santsencs descarreguen el primer castell de 9 de l’any

1 min
4d9f dels Castellers de Sants

La Diada dels Minyons de Terrassa marca el punt final de la temporada castellera i ho ha fet amb tres colles que han sortit amb diferents sensacions. Els Minyons ho han fet amb insatisfacció, els Castellers de Sants, eufòrics i els Castellers de Sant Cugat, satisfets de mantenir la bona línia.

Els locals han arrencat amb mal peu, carregant un 5 de 9 amb folre que s'ha anat complicant a la banda del 3 durant la descarregada fins a cedir. Amb el 3 de 10 descartat d'inici i aparcant el 2 de 9 amb folre i manilles, han acabat completant els dos bàsics de nou. Els borinots tenien aquest diumenge l'opció de tancar l'any amb bones sensacions després d'una temporada complicada. El gran objectiu era l'estrena del 4 de 9 amb folre, que han descarregat amb solvència; és el primer des del 2019. L'han acompanyat d'uns bons 7 de 8 i 3 de 8. Per la seva banda, els Castellers de Sant Cugat han seguit en la bona línia de les darreres setmanes. Així doncs, han tornat a sumar una clàssica de 8.

Castell de 8 arreplegat

Aquesta setmana també s'ha celebrat la macro Diada universitària a Valls en què, per damunt de tot, ha sobresortit el 4 de 8 dels Arreplegats de la Zona Universitària. També han fet castells de set els Pataquers de la Universitat Rovira i Virgili, els Ganàpies de la UAB i els Marracos de la Universitat de Lleida. A més, s’ha fet un 4 de 8 a Mèxic, on fa uns dies que hi ha els Castellers de Vilafranca, fent-hi diverses actuacions.

stats