La Jove de Vilafranca renuncia a actuar per la Festa Major

La colla admet que actualment no té el nivell suficient per oferir una actuació digna i participar plenament de festa de la vila

La Junta Directiva de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha decidit que farà un pas al costat i no actuarà per la Festa Major. El motiu, la davallada tècnica que han fet aquesta temporada. Si bé l’any passat assolien sense gaires problemes els castells de set bàsics, aquest 2016 estan tenint dificultats amb els de sis. La Junta s’havia donat de termini fins mitjans de juliol per veure si s’assolia una millora que permetés fer una actuació digna per Festa Major i, en veure que no ha estat així, més aviat al contrari, han decidit renunciar-hi.

La presència de la colla a la Festa Major es reduirà a l’entrada a ofici del dia 30 d’agost, l’ofrena a Sant Fèlix i el posterior pilar del monument als Castells.

La colla vilafranquina anuncia una important renovació interna com a solució per recuperar el nivell tècnic i el número de castellers. A més, anul·laran algunes diades que tenien compromeses fins que puguin assolir un nivell suficient per actuar amb certes garanties a plaça.

La colla, nascuda el 2010, ja va assolir la clàssica de set amb només un any de vida i ha completat la torre de set com a millor castell. La seva activitat als assajos no s’atura i conviden a acostar-se al seu local a tothom que tingui ganes de fer castells.

Més continguts de