Ara Castells 23/11/2015

Els Carallots s'acomiaden de la temporada amb el cinc de set

La colla de Sant Vicenç dels Horts va descarregar ahir el primer cinc de set de la seva història amb motiu de la tercera diada de la colla

Marta Díaz
2 min
Primer cinc de set descarregat pels Carallots amb motiu de la tercera diada de la colla. CARALLOTS - CASTELLERS DE SANT VICENÇ DELS HORTS

BarcelonaEls Carallots, la colla castellera de Sant Vicenç dels Horts, van afegir ahir una fita més als seus annals particulars en descarregar per primera vegada a la seva història el cinc de set amb motiu de la seva tercera diada. La colla ja s'havia plantejat aquest castell fa dues setmanes a la XXII diada dels Castellers d'Esparreguera, però en aquella ocasió els de la camisa taronja van sortir de plaça amb dos intents desmuntats.

En aquesta ocasió, doncs, els Carallots tenien clar que havien d'enllestir la bona feina feta al llarg de tota la temporada i, sense gaires complicacions, van descarregar el seu primer cinc de set. Malgrat assolir aquesta fita, però, als de Sant Vicenç dels Horts se'ls va complicar l'estructura del tres, i van arribar a fer dos intents desmuntats de tres de set amb agulla i un altre intent desmuntat de tres de set.

Els Carallots van sortir de plaça, finalment, amb dos castells descarregats, el cinc de set i el quatre de set amb agulla, que la colla va completar per segona vegada enguany, i va tancar la seva actuació amb un pilar de cinc; de manera que la fita d'alçar l'aleta de set número 50, que els de Sant Vincenç s'havien proposat per aquesta diada, haurà d'esperar a la temporada vinent per veure's acomplerta.

Els Castellers de Sant Feliu, per la seva banda, van tenir en el tres de set el seu millor castell, igual que els Minyons de l'Arboç, tot i que els de la camisa magenta van intentar en tercera ronda el quatre de set, que van haver de desmuntar abans d'aconseguir-lo coronar. Els de Sant Feliu van completar la seva diada amb un cinc de sis a segona ronda i un quatre de sis amb agulla en ronda de repetició.

Els Minyons de l'Arboç, finalment, a banda del tres de set, van optar per descarregar un quatre de sis net a segona ronda i un quatre de sis amb agulla per tancar la seva actuació.

La diada va acabar amb un toc romàntic en aixecar-se un pilar de quatre amb el qual un dels membres dels Carallots va demanar la mà públicament a la fotògrafa de la colla, que va respondre afirmativament.

Carallots de Sant Vicenç dels Horts: 5de7, id 3de7a, 4de7a, id 3de7a, id 3de7.

Castellers de Sant Feliu: 3de7, 5de6, id 4de7, 4de6a.

Minyons de l'Arboç: 3de7, 4de6n, 4de6a.

stats