Ara Castells 05/05/2016

L'actor Carles Sans, membre del Tricicle, s’enfunda la camisa castellera

Els Castellers de Badalona han anunciat el nom del seu casteller honorífic, que serà guardonat amb la camisa de la colla diumenge 15 de maig

Efren Garcia
1 min

BadalonaLa celebració de la diada castellera de la festa major de maig, a més de tractar-se d'un dels moments tècnics més importants pels Castellers de Badalona, ha esdevingut des de fa prop de deu anys un nexe social amb la ciutat en incorporar el nomenament del casteller honorífic de la temporada. El proper diumenge 15 de maig, serà el torn de Carles Sans Padrós, fundador de la Companyia Teatral Tricicle, que rebrà la camisa de la colla de la mà dels seus màxims representants, segons ha confirmat la formació del Barcelonès.

La figura del casteller honorífic es tria en votació pels propis castellers, que abans han fet una selecció de tres noms de badalonins il·lustres o personatges amb una forta vinculació a la ciutat. Sans agafa el relleu de l'actor Lluís Marco, popular per paper com el que va encarnar a la sèrie Hospital Central. Abans però, l'han rebut periodistes com Lídia Heredia o Quim Morales, esportistes com Javi Márquez o Mireia Belmonte, o fins i tot el doctor emèrit de nutrició i bromatologia de la Universitat de Barcelona, Abel Mariné.

L'acte de reconeixement tindrà lloc diumenge 15 de maig a la plaça de la Vila de Badalona, just abans de l’inici de la diada castellera de festa major.

stats