Ara Castells 23/07/2015

Els Castellers of London estrenen camisa

La colla londinenca va realitzar dissabte passat el seu primer esdeveniment públic al primer Youth Fest de Tottenham al districte de Harringey

Ara
2 min
Foto de grup dels Castellers of London que van participar al primer Youth Fest de Tottinham. CASTELLERS OF LONDON.

BarcelonaDissabte passat els Castellers of London van participar al Youth Fest de Tottenham, un festival per a joves de la comunitat local que gaudeix d’una gran participació.

El Youth Fest, que se celebra en un dels parcs més populars del districte nord-londinenc de Harringey, Lordship Recreation Grounds, és un festival pensat per fomentar la inclusió i participació de joves locals d'entre 6 i 20 anys dins els esforços de regeneració d'una de les zones més pobres de Londres que ha protagonitzat grans disturbis, com els de l'estiu del 2011, o els del 1986, al complex d’apartaments que limita amb el parc, Broadwater Farm Estate.

Ensenyant a una londinenca a fer un pilar i l'aleta. CASTELLERS OF LONDON.

Aprofitant aquesta conjuntura, diversos membres dels Castellers of London que viuen a la zona de Harringey van proposar als organitzadors del festival, que van quedar entusiasmats amb la idea, de participar-hi, ja que era una oportunitat única per mostrar no només el vessant visual i d'entreteniment dels castells, sinó els valors del treball en equip en què aquesta tradició es fonamenta.

Així doncs, en un ambient familiar i festiu i amb un temps estival, una trentena de castellers de diverses parts de Londres i fins i tot d’altres punts d’Anglaterra van aplegar-se al parc i, a més d'ensenyar les diverses estructures castelleres, van respondre a totes les preguntes que els van anar fent.

Els Castellers of London tenen un bon contingent d'anglessos, tot i estar fent les primeres passes. CASTELLERS OF LONDON.

Els organitzadors de l'esdeveniment l'han qualificat de tot un èxit, especialment tenint en compte que era la seva primera edició. I pel que fa als tallers de castells, els londinencs expressen que "el 'feedback' rebut ha sigut molt positiu, tant per part dels participants com de l'organització, i els Castellers of London han estat convidats a participar a la resta de festivals que tindran lloc durant l'estiu".

Aquest esdeveniment, a més, va servir als Castellers of London com un assaig de cara al diumenge vinent, on els de vermells faran l'estrena oficial de la camisa a la Festa Major de Catalans UK, seguida d'un taller per a tota la comunitat catalana que acudeixi a la festa.

Prova d'un pilar de tres net per a l'actuació de diumenge. CASTELLERS OF LONDON.
stats