Ara Castells 27/07/2015

Els castells marxen de vacances a BTV

La finalització del magazine ‘Connexió Barcelona’ després de 1103 programes en antena accelera les vacances castelleres a la ciutat comtal

Ara
1 min
L'equip casteller del 'Connexió Barcelona' alça el seu castell particular. MARCEL COSTA

BarcelonaAvui, per primer cop en el que va de temporada castellera, els aficionats barcelonins han encès els televisors i no hi han trobat la secció dedicada a les torres humanes que cada dilluns repassa l'actualitat de les sis formacions de la ciutat. El final del programa Connexió Barcelona el passat 24 de juliol, amb 1103 programes al sarró, ha precipitat les vacances castelleres a Barcelona Televisió.

La renovació de la programació de la televisió pública de la ciutat comtal portarà un gran nombre de sorpreses de cara al mes de setembre. El programa central de BTV, el connexió Barcelona, que ocupava fins al moment la franja horària de les 17:30 a les 19:25, donarà pas una nova oferta pendent encara de confirmació. Si bé la secció castellera es mantindrà en antena amb una durada similar, presentarà un previsible canvi de format.

L'equip composat per Rafel Lujan, Jordi Miquel, Marcel Costa i Efren Garcia va acomiadar-se de la presentadora Emma Quadrada el passat dilluns 20 de juliol després de quatre temporades en antena. La darrera secció va resumir les diades de la festa major del Poble Sec i del Raval de Barcelona, a banda de l'homenatge al casteller Vicenç Urpí.

Barcelona Televisió seguirà confiant en el fet casteller a partir del 7 de setembre. Les torres humanes seguiran sent protagonistes a la televisió pública els dilluns tot i que en aquest cas estrenaran també un nou horari. ‘BTV Castells’, el nom que rebrà el nou programa, s’emetrà a partir de tres quarts de tres del migdia. Així mateix, es mantindrà l'aposta per les transmissions de les diades de la Mercè i, de cara al segon tram de temporada, es podrien explorar nous formats.

stats