Ara Castells 22/06/2019

Castells.TV arrenca per Sant Joan

La nova plataforma emetrà en obert 30 diades castelleres en directe

Efren Garcia
1 min
‘Castells.TV’ arrenca per Sant Joan

BarcelonaLa primera gran diada del calendari estival, la de Sant Joan, es podrà seguir a través d’internet gràcies a la nova plataforma de continguts sobre la comunitat castellera Castells.TV que posa en marxa la productora Som* d’acord amb el conveni signat amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya el passat 7 de maig. El nou portal de continguts castellers serà gratuït i s’hi podran veure 30 actuacions al llarg de la temporada tant en directe com en diferit.

Com ja vam avançar al diari ARA, la producció de la diada de Sant Joan anirà a càrrec d’un equip de TAC 12, la televisió del Camp de Tarragona, i amb l’anàlisi tècnica d’Aina Mallol, Àlex Alonso i Biel Duran. La productora Som* comptarà amb la col·laboració de diverses televisions locals al llarg de l’any i ha fet pública la seva “voluntat de vetllar per difondre al màxim el món casteller”. És per això que ha posat el senyal “a disposició de totes les televisions locals que vulguin difondre les diades i el fet casteller de manera gratuïta”, amb l’objectiu de consolidar i ampliar la comunitat i de difondre la seva activitat arreu del país.

A banda de les 30 retransmissions, Castells.TV oferirà un programa televisiu setmanal i els resums de les jornades més importants.

L’emissió de la diada de Sant Joan, amb la participació de les dues colles locals, la Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, estrenarà la plataforma, encara en període de proves, dilluns, 24 de juny, a partir de la una del migdia.

stats