Ara Castells 25/10/2016

La CCCC organitza la segona jornada de formació per a colles universitàries

Després de l’èxit de la darrera edició, el dia 29 tindrà lloc la segona jornada de formació específica per a les colles castelleres universitàries

Carol Martín
1 min
Cinc de sis descarregat pels Arreplegats de la Zona Universitària a la Universitat de Perpinyà l'any 2015.

BarcelonaLes colles universitàries viuen una realitat paral·lela al món casteller tradicional, i ambdues realitats beuen l'una de l’altra. Tot i les seves diferències, com les temporades, les dinàmiques socials, la gestió i alguns elements tècnics castellers, també viuen molts paral·lelismes, com l’excel·lent estat de forma general i l’elevat nombre de formacions que formen el panorama general. Per analitzar, tractar i conèixer aquests trets comuns i les diferències, i sobretot com gestionar-ho, l’any passat es van inaugurar unes jornades de formació específiques per a colles universitàries.

Arran de l’èxit d’aquesta primera edició, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya organitza novament aquestes jornades, acte en què s’inclourà la projecció i presentació del documental dels Arreplegats de la Zona Universitària que duu per títol “Emmanillem-nos”. Aquesta formació, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el dissabte 29 d’octubre, tractarà temes com la sinistralitat de les colles castelleres universitàries, la gestió del creixement social en aquest tipus de formacions i el paper de les xarxes socials en l’activitat castellera.

stats