Castells

La Colla Vella es posa a to

Els vallencs apugen el nivell amb el 4d9f i la gamma alta de 8

2 min
4d9f de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

En la segona quinzena de maig ja podem trobar diverses colles que comencen a apujar el nivell. Aquest cap de setmana ha estat el cas de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que ja han sumat els primers 4 de 9 amb folre i 4 de 8 amb el pilar de la temporada, a més del 5 de 8 i el pilar de 6. Els rosats, però, no són els únics que han fet algun castell de nou. Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca també han fet els dos bàsics de 9 i el 5 de 8.

Lleida continua en tendència ascendent

La colla que més està sorprenent en aquest inici de temporada són, sense dubte, els Castellers de Lleida. Mentre que la setmana passada recuperaven el 2 de 8 amb folre després de 12 anys, aquesta han fet el mateix amb el pilar de 6 després de 15 anys. Els lleidatans també han sumat un nou 4 de 8 i mantenen un esplendorós estat de forma.

Alhora, ressalta el primer 5 de 8 de la temporada dels Xiquets de Tarragona i el pilar de 6 de la Joves de Valls. Aquest cap de setmana també hem vist el pilar de 6 i els bàsics de 8 de la Jove de Tarragona, el tres i el quatre de 8 de Capgrossos de Mataró i Minyons de Terrassa, i el 4 de 8 de Castellers de Barcelona, Xiquets de Reus i Nens del Vendrell. Reusencs i vendrellencs, a més, també han estrenat el 2 de 7.

Els Esperxats fan història

Els Esperxats de l’Estany han viscut un meravellós cap de setmana, ja que han descarregat per primer cop a la seva història tant el 4 de 7 amb l’agulla com el 9 de 6. Entre les colles de set, també destaca l’estrena del 7 de 7 dels Xicots de Vilafranca i el quatre amb l’agulla de la Jove de Sitges.

stats