Ara Castells 30/04/2018

Les colles destacades del cap de setmana

Repàs dels resultats més destacats del 28 i 29 d'abril

2 min
4 de 8 de la Joves de Valls a Vilanova

Davant d'un cap de setmana de pont a causa de la festivitat de l'1 de maig, hi ha hagut menys actuacions que la setmana anterior. Força colles, per tant, han donat descans als seus castellers de cara a un mes de maig a ple rendiment. Tot i això, s'han produït algunes estrenes que destaquem.

Colla Joves Xiquets de Valls

Com és habitual els 'diables vermells' han començat la temporada a un ritme una mica més pausat que altres colles. Aquesta setmana, però, els vallencs han estrenat tant el tres de vuit com el quatre de vuit a Vilanova. Aquest últim es va completar amb una descarregada èpica. De la mateixa forma els de la camisa vermella van acabar l'actuació amb el tercer dos de set de la temporada.

Bordegassos de Vilanova

La Diada de Sant Jordi i del seu 46è aniversari va ser el dia escollit pels Bordegassos per estrenar els vuit pisos aquesta temporada, un castell que l'any passat els va quedar en carregat en aquesta actuació. D'aquesta forma els de la camisa groc terròs han avançat el carro gros descarregat un mes i mig respecte a la temporada anterior. Els del Garraf van completar un bon quatre de vuit que van acompanyar amb el quatre de set amb agulla i el cinc de set.

Castellers d'Esparreguera

Amb el cinc de set, el quatre de set amb agulla i el set de set, els de la camisa bordeus van repetir aquest diumenge, tot just a finals d'abril, la millor actuació de la temporada passada. D'aquesta forma els del Baix Llobregat confirmen el bon inici de curs, en el qual ja acumulen disset castells de set, el millor registre de la seva història a aquestes alçades d'any.

stats