Ara Castells 06/06/2018

Unes 30 colles participen en la sisena jornada de gestió en el món casteller

Les jornades es van poder seguir en directe pel Canal Marrec

Ara
2 min
Unes 30 colles participen en la sisena Jornada de gestió en el món casteller

Uns 60 castellers membres de 30 colles van participar dissabte en la sisena edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió, que es va celebrar a la fàbrica Roca Umbert de Granollers, organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i els Xics de Granollers.

Al llarg del matí es van abordar els temes següents: els castells des d'una perspectiva de gènere (i en concret, la presència de dones en els càrrecs directius de les colles); l'adaptació a la nova normativa de protecció de dades; IVA bàsica, i les relacions entre colles i ajuntaments (convenis, contractes i subvencions).

Unes jornades retransmeses per Canal Marrec

Des de fa unes temporades els Marrecs de Salt també han destacat per tenir un canal de YouTube en el qual inclouen una gran quantitat de continguts audiovisuals. Aquest dissabte es van encarregar de realitzar l''streaming' de les jornades, uns vídeos que a més es poden recuperar ala llista de reproducció al canal 'Castells Colles Castelleres'. A Granollers hi van muntar quatre càmeres (tres d'operades i una fixa) en una retransmissió en què van treballar cinc persones.

Fa dos anys els Marrecs ja van gravar la Jornada de Prevenció de Lesions a Salt, i des de la Coordinadora ja han mostrat la seva satisfacció i la voluntat de col·laborar amb ells per a altres actes. Al llarg de la temporada el canal també compta amb l'ajuda d'estudiants d'audiovisuals de la CIFOG (Escola de Cicles Formatius de Girona). Mentre que l'any passat van emetre per 'streaming' totes les seves actuacions, aquesta temporada han decidit que només ho faran en les més importants i que la resta seran enregistrades igualment però es pujaran a YouTube més tard.

stats