Ara Castells 07/05/2019

La Coordinadora arriba a un acord amb Som* per a les retransmissions castelleres pels pròxims quatre anys

La nova plataforma serà gratuïta i oferirà 30 diades en 'streaming' i la creació de nous continguts

Ara
1 min
Roda de premsa d'aquest matí a la Plaça del Blat

Aquest migdia, Som* i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han signat un acord per a la difusió audiovisual de les pròximes quatre temporades castelleres. Som* serà l'encarregada de difondre l'activitat castellera dels pròxims anys a través de la retransmissió de la majoria de jornades castelleres i la creació de nous continguts. La nova plataforma serà el portal web Castells.tv, al qual es podrà accedir de forma gratuïta. Aquesta, precisament, era una de les demandes que havien posat les colles castelleres després de la creació de la plataforma Xala!, que era de pagament.

En aquesta plataforma, per tant, es podran veure 30 retransmissions castelleres en directe a més d'altres continguts, com ara un programa televisiu setmanal que actualment està en fase d'estudi. En el nou portal també hi haurà els resums de les jornades i peces específiques d'anàlisi castellera.

A més de la difusió a través del nou portal web, Som* oferirà aquests continguts a diversos canals de televisió, especialment Televisió de Catalunya. També té la voluntat que hi participin el màxim de televisions possibles per difondre l'activitat castellera. Aquest acord també inclou la creació de continguts castellers per arribar al públic internacional, que cada cop té més interès per aquesta activitat.

El projecte comptarà amb la producció tècnica de la productora de Som*, SomBatabat, i estarà pilotat pels seus productors executius, Marc Roma i Oriol Cortacans.

stats