Ara Castells 07/04/2018

Els Engrescats de la Universitat Ramon Llul es coronen jugant al futbol

Barcelona acull el tercer torneig intercasteller per a formacions universitàries

Ara
1 min
Els Engrescats de la Universitat Ramon Llul es coronen jugant al futbol

BarcelonaEls camps de futbol de la Fundació Brafa a Barcelona han acollit aquest dissabte la tercera edició del torneig de futbol entre colles castelleres universitàries organitzat pels Engrescats de la Universitat Ramon Llull. El premi final ha estat pels amfitrions que han batut als Emboirats de la Universitat de Vic en una final que s'ha hagut de resoldre amb llançament de penals.

Davant de la impossibilitat de participar al torneig de futbol casteller organitzat per les formacions castelleres convencionals, el món de les torres humanes universitàries va decidir el 2016 emular aquesta activitat extra castellera de caire esportiu i festiu. Enguany la competició arriba a la seva tercera edició de la mà dels Engrescats que han organitzat activitats al llarg del dia. Els partits s'han celebrat en 3 camps de gespa i hi han pres part un total de 20 equips que representaven 13 agrupacions castelleres.

Les dues formacions més veteranes, els Arreplegats de la Zona Universitària i els Ganàpies de l'Autònoma han aconseguit que tots els seus equips es fessin un lloc als quarts de final si bé la final ha enfrontat els Emboirats de la Universitat de Vic i els Engrescats de la Universitat Ramon Llull. El partit s'ha viscut amb intensitat i ha finalitzat amb un empat al marcador que s'ha resolt amb una ronda de penals. El tercer lloc ha estat pels Marracos de la Universitat de Lleida. La colla més golejadora del torneig ha estat la dels Pataquers de la URV, mentre que el premi al ‘fairplay’ ha estat pels Trempats de la UPF.

stats