Castells

La Joves de Valls posa una marxa més amb el castell de 9

Els vermells descarreguen el primer 3 de 9 amb folre de l’any

1 min
3 de 9 amb folre de la Joves de Valls

Amb un inici de temporada més pausat, com és habitual en la Joves de Valls, aquest mes de juny els vallencs han començat a engegar la maquinària per arribar en bon estat a la primera gran actuació de la temporada, la del dia de Sant Joan. Així doncs, aquest cap de setmana han descarregat el primer 3 de 9 amb folre de l’any.

Per la seva banda, els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls també han descarregat el tres folrat en els seus compromisos –era el sisè en el cas dels verds i el segon en el cas dels rosats– com a castell més destacat.

Els Minyons avancen amb la catedral

Els Minyons de Terrassa han començat la temporada a un ritme més lent del que ens tenen acostumats, principalment a causa dels canvis que han de fer en els poms de dalt. Aquest cap de setmana, però, han pogut fer un salt al descarregar el 5 de 8. Aquest mateix castell també va ser el sostre dels Xiquets de Tarragona.

Entre les colles de 8 també destaquen els 2 de 8 amb folre dels Castellers de Sants i els Moixiganguers d’Igualada.

Triple estrena barcelonina

Els Castellers de Barcelona arribaven al seu aniversari amb el repte de superar el sostre del 4 de 8, fet que van aconseguir al descarregar el 3 de 8 i el 7 de 8. També van estrenar el 9 de 7.

També sobresurten els primers 4 de 8 descarregats de la Jove de Barcelona i dels Marrecs de Salt, que ja van carregar fa unes setmanes, i el 2 de 7 dels Sagals d’Osona. Els barcelonins també han provat el dos, però ha quedat en intent.

stats