Ara Castells 18/11/2016

Els Llunàtics de la UPC de Vilanova s’estrenen en els set pisos

La colla castellera universitària de la capital del Garraf ha fet l’aleta del seu primer castell de set pisos, el tres de set

C.m.
1 min
Els Llunàtics de la UPC de Vilanova s’estrenen en els set pisos carregant el 3d7

BarcelonaEls Llunàtics de la UPC de Vilanova i la Geltrú van assolir ahir, a la Diada Llunàtica, el primer castell de set pisos de la seva trajectòria. En els seus tres anys d’història, la colla universitària ha pogut completar castells de la gamma alta de sis pisos, com són el dos de sis, el cinc de sis i fins i tot tenen en el seu palmarès el pilar de cinc. Aquestes construccions, que recordem que només fan servir membres de la comunitat universitària en totes les seves posicions, tot i suposar els primers nivells que una colla castellera convencional ha de superar, en el context universitari suposa un gran repte.

Per aquest motiu, l’assalt als set pisos és encara més rellevant en el cas d’una formació universitària. Els Llunàtics, a la seva diada van fer una passa endavant carregant el tres de set, que van acompanyar del dos de sis. Les colles que els acompanyaven eren els Trempats de la Universitat Pompeu Fabra, que van apuntar-se el quatre de sis amb agulla i el cinc de sis, els Grillats del Campus Baix Llobregat, que van completar el tres de sis amb agulla i el tres de sis, i els Bergants del Campus de Terrassa, que van alçar el tres de sis amb agulla i el cinc de sis. La darrera ronda no es va poder fer a causa de la marxa de l’ambulància després de la caiguda de la colla local, i van finalitzar l’actuació amb els pilars de sortida.

stats