Castells
Ara Castells 02/10/2023

Minyons suma manilles i la Joves topa amb el quatre net

Els egarencs descarreguen el 2 de 9 amb folre i manilles a la Nova Atenes

1 min
2d9fm dels Minyons de Terrassa

L'atenció del cap de setmana estava focalitzada en les actuacions de Lleida i Terrassa, on podien arribar castells de gamma extra. Aquesta ha acabat arribant en forma de 2 de 9 amb folre i manilles, defensat per part dels Minyons de Terrassa, que l'han acompanyat del 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. La Joves de Valls ha intentat en dues ocasions el 4 de 9 sense folre, però s'ha mostrat dèbil: el primer l'han desmuntat i el segon ha cedit abans de carregar-se. D'aquesta manera, han resolt l'actuació amb el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el pilar de 6. Per la seva banda, uns Castellers de Sants en plena reconstrucció han ensopegat amb el 3 de 8 –l'han deixant en carregat–, però sí que han completat el 4 de 8.

Rodatge de la Vella

La Colla Vella ha plantat una actuació de rodatge a Lleida, amb els castells bàsics de 9 i el 5 de 8. Una actuació semblant han tingut uns bons Capgrossos de Mataró, amb el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre.

Els Castellers de Lleida han insistit en el seu principal objectiu i han pogut descarregar el 4 de 8 en el tercer intent. Alhora, han sumat un nou 2 de 7 i el 7 de 7.

Castell de 9 al Liceu

El Liceu s'ha sumat aquest cap de setmana en un nou escenari de 9, després del 4 de 9 amb folre que hi van descarregar els Castellers de Vilafranca amb motiu de la seva celebració del 75è aniversari. L'acte va comptar amb la presència de personalitats destacades, entre les quals sobresortia el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

stats