Ara Castells 16/07/2019

SOREA renova el patrocini de 40.000 € amb la Coordinadora de Colles

Enguany, a més, facilitarà la instal·lació de fonts d'aigua en algunes actuacions

Guillem Andrés
1 min
SOREA renova el seu patrocini de 40.000 € amb la Coordinadora de Colles

GranollersEn la recerca constant de vies de finançament per cobrir, principalment, el cost de les assegurances mèdiques, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i SOREA han firmat aquest dimarts la renovació de l'acord de patrocini per un valor de 40.000 €. El Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers ha sigut l'escenari de la signatura, en el que és el tercer any de relació entre l'empresa de subministrament d'aigua i la CCCC.

En l'acord d'enguany, a més, s'afegeix la novetat que en actuacions com la Diada de les Neus de Vilanova i la Geltrú, Sant Magí, la Festa Major de Sabadell i la Mercè de Barcelona, SOREA facilitarà el subministrament d'aigua per als castellers amb la instal·lació de fonts. Això permetrà reduir els residus plàstics i promoure el consum d'aigua de l'aixeta.

El president de la Coordinadora, Roger Gispert, ha volgut posar en valor que el conveni permet fer front a les assegurances que s'han incrementat els últims anys. Tot i aquests acords de patrocini i l'augment de la quota de l'assegurança per a bona part de les colles, la Coordinadora encara és lluny de presentar un pressupost positiu per a la pròxima temporada.

En l'acte, tant el conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, com el de la Coordinadora han donat importància als valors que es promouen als castells i que es poden traslladar al món empresarial. Giralt també ha destacat que aquest acord els permet sortir de l'arc tradicional casteller, en el qual estaven més endinsats, i poder arribar a tot el territori.

stats