Castells
Ara Castells 13/08/2023

Toc d’atenció als verds a les portes de la traca d’agost

Els vilafranquins ensopeguen amb la gamma extra abans de les actuacions exigents de la segona quinzena

1 min
3d9f dels Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca arriben al tram decisiu d’agost amb males sensacions, després que aquest dissabte desmuntessin la torre de nou amb folre i manilles i deixessin en intent el 4 de 9 amb folre i l'agulla, en el primer cop que el portaven a plaça. Van haver de redreçar l’actuació, doncs, amb els bàsics de nou com a millors castells i ara caldrà veure com es refan, a les portes de l’actuació d’aquest dimarts a la Bisbal del Penedès i en uns quinze dies frenètics fins a Sant Fèlix.

En l’actuació de Cal Figarot també hi havia els Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el 4 de 8 com a millor construcció.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls també va ensopegar amb el 9 de 7 en una actuació de rodatge a Vallmoll. Més tard el van completar, juntament amb la gamma bàsica de vuit.

150è 3d9f de la Jove de Tarragona

Els liles arriben en bon estat de forma en un tram decisiu, i aquest cap de setmana han tornat a descarregar el 3 de 9 amb folre; el 150è del seu historial. Alhora, han continuat rodant el 2 de 8 amb folre, que pròximament podria pujar un pis.

El 2d7, cara i creu per Sant Pere i Sant Pau i Serrallo

A les portes de Sant Magí, aquest dissabte, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau ha estrenat el 2 de 7 aquesta temporada. Els Xiquets del Serrallo es van plantejar el mateix objectiu, però en el seu cas van desmuntar el dos. Totes dues colles van completar castells de la gamma de 7.

stats