Ara Castells 07/07/2016

Tres colles estrangeres actuaran a la prèvia del Concurs de Castells

Els Castellers de Copenhaguen, els Castellers de París i els Castellers of London compartiran diada el dissabte 1 d'octubre a la plaça de la Font de Tarragona

Ara
1 min
Els Castellers de París actuaran a la prèvia del Concurs

BarcelonaTres de les colles estrangeres europees actuaran en una diada castellera prèvia al Concurs de Castells de Tarragona. Els Castellers de Copenhaguen, els Castellers de París i els Castellers of London es trobaran a la plaça de la Font, el dissabte 1 d'octubre a les 12 h. Una diada que se celebrarà poques hores abans que comenci el concurs, que s'emmarca en el projecte de la Biennal dels Castells, que engloba les activitats del fet casteller a Tarragona. Un projecte que intenta reunir el màxim de colles possibles en l'espectacle casteller més gran del món.

Serà la primera vegada que se celebra aquesta diada de colles estrangeres, prèvia al concurs, en un intent de l'organització de mostrar les realitats castellers existents a diferents països i, alhora, donar-los l'oportunitat de veure les realitats de les colles que participen en el certamen. En la mateixa línia va també la participació dels Xiquets de Hangzhou, de la Xina, a l'edició del Concurs de dissabte, ja que ja han assolit els castells de vuit pisos.

stats