Castells
Ara Castells 21/05/2023

La Vella més ambiciosa va estrena rere estrena

Els rosats descarreguen el primer 4 de 9 amb folre de la temporada

2 min
4d9f de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha accelerat el ritme aquest 2023 i va clarament amb una marxa més alta que l’any passat, quan va arribar justa de rodatge a les dates importants. A l’estrena del 4 de 8 amb el pilar i del 2 de 8 amb folre de la setmana passada, els rosats hi han sumat aquest dissabte el primer 4 de 9 amb folre de la temporada i el pilar de 7 amb folre.

A la Diada dels Pagesos de Valls, els Xiquets de Reus també van voler fer una pas endavant, però es van quedar a mitges. El 2 de 8 amb folre va pujar amb bones mides, però amb la carregada els problemes van arribar al pom de dalt i el castell va cedir després de l’aleta. Així mateix, els Xiquets de Tarragona van continuar rodant els bàsics de 8 i els Castellers de Lleida la gamma alta de 7.

Rodatge de 8 a Gràcia, la Barceloneta i Nou Barris

La capital catalana ha comptat al llarg del cap de setmana amb diverses actuacions on s’han vist castells de 8. La més nombrosa ha sigut a Gràcia, amb els dos bàsics de 8 de la Jove de Tarragona i els Capgrossos de Mataró, així com el 4 de 8 dels Castellers de la Vila de Gràcia, que hi han sumat el seu primer 2 de 7 de l’any. Així mateix, la Joves de Valls i els Castellers de Barcelona han rodat els bàsics de 8, a més de l’estrena del 2 de 7 dels barcelonins.

Per la seva banda, els Xics de Granollers han consolidat la bona arrencada de temporada estrenant el 4 de 8 en plaça pròpia.

4 de 8 dels Xics de Granollers

Badalona sorprèn amb el 2 de 7

Una de les grans notícies que ens deixa el cap de setmana és el 2 de 7 descarregat dels Castellers de Badalona. Els micacos només en van descarregar un la temporada passada i la d’aquest diumenge és tot just el segon completat per la colla en 10 anys.

També han tingut una bona actuació els Esperxats de l’Estany, amb els seus primers castells de 7 de la temporada.

stats