Ara Castells 18/09/2016

Els Xiquets de Reus es fan un homenatge a Terrassa

La diada en record de l'avi Emili Miró gaudeix dels nou pisos gràcies a la formació del Baix Camp, que completa el tres folrat per primer cop enguany

Efren Garcia
2 min
Els Xiquets de Reus descarreguen el 3d9f a Terrassa

BarcelonaEls Xiquets de Reus han complert a Terrassa el seu objectiu en descarregar el tres de nou amb folre en l'actuació d'homenatge a Emili Miró, casteller vendrellenc que va presidir les dues formacions de la ciutat. La diada de l'avi Emili ha gaudit també dels castells de vuit pisos dels Castellers de Terrassa i els Castellers de Lleida.

La colla reusenca confirma una gran projecció en descarregar el tres de nou amb folre. Els Xiquets han sabut mobilitzar els seus castellers per plantar cara a la construcció de nou pisos per segon cop enguany. Després de coronar el tres a casa, al mes de juny, a la diada de la festa major de Sant Pere, avui l'han tret a passejar i ho han fet per completar la feina tot descarregant-lo. Han rubricat la seva millor actuació de l'any en sumar-hi els seus millors castells, el dos folrat i el cinc de vuit.

Els Castellers de Terrassa, la colla amfitriona, han repetit dos dels seus millors castells, el quatre de vuit i el nou de set. Han aparcat el tres de vuit, que ja van descarregar per la festa major, i han rodat un dos de set que aviat es podria erigir en un pis més d'alçària. Tampoc han desaprofitat la cita els Castellers de Lleida, que han descarregat el seu primer quatre de vuit de l'any. El carro gros ha arribat després d'apuntar-se el dos de set i d'un previ intent desmuntat. També han hagut de repetir dos cops el cinc de set però l'èxit ha acabat sent total a les files dels de la Terra Ferma.

Castellers de Terrassa: P4 cam, 9d7, 4d8, 2d7, P5, P5

Xiquets de Reus: P4 cam, 2d8f, 3d9f, 5d8, P5, 3 P4

Castellers de Lleida: P4 cam, 2d7, id 4d8, 4d8, id 5d7, 5d7, P5

stats