Ara Castells 25/04/2019

Prop de 200 membres dels Xiquets de Tarragona participaran en l'Aplec Internacional Adifolk de Copenhaguen

En les dues actuacions previstes els tarragonins es mouran entre la gamma bàsica i mitjana de set

Ara
1 min
Prop de 200 membres dels Xiquets de Tarragona participaran en l'Aplec Internacional Adifolk de Copenhaguen

BarcelonaEls Xiquets de Tarragona aturen per uns dies la seva activitat castellera a Catalunya per traslladar-la a Copenhaguen. Els matalassers representaran el món casteller en la 32a edició de l'Aplec Internacional Adifolk, que enguany se celebra a Copenhaguen del 25 al 28 d'abril i que està emmarcat en el festival Kulturfestival 48 Timer de Nørrebro, un barri de la capital danesa.

Els tarragonins hi desplaçaran 183 persones, la majoria dels quals marxaran divendres al migdia i s'hi estaran fins dilluns, i faran dues actuacions castelleres. Abans d'això, però, també participaran divendres a la tarda en la Gran Cercavila inaugural, amb tots els grups de l'Aplec.

La primera de les dues actuacions serà dissabte a la tarda dins de l'espectacle 'La Festa Major a Catalunya', mentre que la de diumenge al matí serà conjunta amb els Xiquets de Copenhaguen. Finalment, a la tarda els tarragonins participaran en la cercavila de comiat i en l'espectacle de cloenda. En la seva estada s'espera que els de la camisa ratllada ofereixin castells de la gamma bàsica i mitjana de set.

Aquesta serà la seva segona participació en l'Aplec Internacional Adifolk, ja que també hi van participar el 1994 quan es va celebrar a Marsella. Alhora serà el primer viatge dels Xiquets de Tarragona a l'estranger des del 2011, any en el qual es van desplaçar a Irlanda.

stats