política

L'alcalde d'Elx, la riota de la xarxa per autofelicitar-se a través de Twitter

El candidat a la reelecció es va crear un compte per lloar, com si fos un tercer, la seva gestió. Una equivocació a l'hora de 'logar-se' a la xarxa provoca que aparegui un tuit amb el seu nom d'usuari dient “Ets un crac! Gràcies per ser com ets. Estic orgullós que siguis el meu alcalde”

Redacció
1 min
Tuit alcalde d'elx

BarcelonaSi ets alcalde i t'obres diferents comptes a Twitter, més val que recordis amb quin has iniciat la sessió si no vols convertir-te en la riota de la xarxa.

Això és el que li ha passat a l'alcalde d'Elx i candidat a la reelecció pel PSPV, Alejandro Soler. Ahir va aparèixer en el time line del seu compte a Twitter una piulada que deia “Ets un crac! Gràcies per ser com ets. Estic orgullós que siguis el meu alcalde”. Fins aquí tot correcte, podríem pensar, algun ciutadà que vol lloar la feina que el seu alcalde ha fet pel poble. La cosa pren un altre relleu si resulta que apareix com a emissor de la piulada el mateix homenatjat, és a dir, el propi alcalde.

Segons van intuir els internautes ràpidament, Soler es devia obrir un compte alternatiu al seu oficial per poder-se autofelicitar, però un error (o, més ben dit, un lapsus) l'hauria portar a logar-se amb el seu nom d'usuari habitual i, en conseqüència, va aparèixer com a emissor i receptor de la piulada.

L'error ha fet que un gran nombre d'internautes hagin omplert la xarxa amb tota mena de mofes i l'hagin guardonat amb el “premi a l'idiota de Twitter”. Alguns usuaris adverteixen a Soler que, el proper cop que es vulgui autofelicitar, més val que recordi amb quin usuari ha iniciat la sessió.

stats