Apple retira l'actualització del sistema operatiu iOS8 per problemes d'instal·lació

Alguns usuaris s'han trobat amb les trucades desactivades, el wifi més lent i la bateria amb menys temps de vida

Efe
1 min
apple

San FranciscoEl gegant tecnològic Apple ha retirat avui dijous l'última actualització del sistema operatiu iOS8 per problemes amb la instal·lació que han experimentat alguns usuaris, com ara la desactivació de les trucades, la ralentització del wifi o l'escurçament de la durada de la bateria.

"Hem retirat l'actualització iOS 8.0.1", ha dit un portaveu de la companyia de Cupertino (Califòrnia), tal com publica la web de tecnologia Recode en un article. L'han cancel·lat temporalment davant les queixes dels usuaris que han expressat la seva frustració a xarxes com Twitter amb l'etiqueta #IOSbugs.

L'empresa no ha fet públiques les funcions afectades, però segons les queixes dels usuaris, el problema també hauria afectat el sensor d'empremtes digitals Touch ID.

L'actualització buscava arreglar un altre problema amb el portal d'aplicacions de salut HealthKit. Segons les dades publicades dimarts passat al blog oficial per a desenvolupadors d'Apple, el 46% dels iPhones i els iPads d'arreu del món funcionen amb iOS 8, i un 49% encara ho fa amb el seu predecessor, l'iOS 7. El 5% restant fan servir sistemes operatius encara més antics.

La notícia arriba uns dies després del debut d'èxit dels nous models d'iPhone, iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

stats