Disfressa científica per triomfar al Carnaval

Daniel Arbós I Màrius Belles
1 min

No és bo deixar el destí en mans de la improvisació. Fóra bo començar a pensar en la disfressa de Carnaval, sobretot si volem donar una lliçó d'originalitat als disfressats de Justin Bieber. Us convidem a provar aquest any la disfressa científica. Hi ha personatges clàssics com Einstein, Marie Curie, Newton i potser aquest any, fins i tot, sereu reconeguts si us disfresseu de Peter Higgs.

En una altra línia, podeu encabir-vos dins una capsa de cartró i ser el gat de Schrödinger (per jugar amb el concepte d'estar viu i mort a la vegada, us recomanem no fer cap mena de forat a la capsa).

També us podeu fer la típica disfressa de molècula. Triem la molècula d'amoníac (NH3): ens pintem al front el símbol del nitrogen (N) i a les mans H, d'hidrogen; l'hidrogen que us falta us permetrà dir alguna cosa de l'estil: "Guapo, em falta un hidrogen, vols formar un enllaç covalent?" Això no té preu.

Podeu també fer-vos una disfressa de forat negre: busqueu un hula-hoop que representi l'horitzó del forat: si algú el toca, el feu entrar a dins i que no en pugui sortir en tota la festa. Sí, pot incomodar una mica la gent, però tot sigui per la ciència. Nosaltres, el més probable és que ens disfressem de neutrins. Així, quan ens preguntin per què no érem a la festa, direm que sí, que hi vam anar, però vam passar de llarg.

stats