Els veïns d'un barri d'Istanbul aprenen la llengua dels signes per fer una sorpresa a un jove sord

La iniciativa és una campanya de Samsung, que s'ha tornat viral

Ara
1 min

BarcelonaEn Muaharrem és un jove d'Istanbul amb una discapacitat auditiva. Forma part del col·lectiu de persones a les quals s'adreça l'última innovació tecnològica de Samsung, un sistema de videotrucades pensat de forma específica per a persones amb problemes d'audició. Per tal de promocionar el nou sistema, el gegant coreà ha dut a terme un experiment amb en Muaharrem com a conillet d'índies. El resultat ja s'ha tornat viral.

Sense que el jove ho sabés, la companyia va convèncer els veïns del jove per tal que aprenguessin la llengua dels signes. Durant un mes van assistir a classes per aprendre a comunicar-se de forma bàsica. Superada la formació, va arribar el moment de la sorpresa. Cadascú amb una missió, des d'una jove que ensopega amb ell pel carrer fins al taxista, els veïns saluden un sorprès Muaharrem, que veu com, de sobte, tothom sembla capaç de comunicar-se sense problemes.

Les reaccions del jove a mesura que avança pel carrer queden recollides per una xarxa de càmeres ocultes. I el resultat és un anunci amb el qual Samsung ha aconseguit un ampli ressò a les xarxes, amb més de 3 milions de visites.

stats