Xarxes

El primer documental sobre els 'indignats' s'entrena aquest dijous a la nit a internet

Es tracta d'una producció catalana de l'advocat Josep Jover, en la qual hi participen diverses cares conegudes del panorama català, com els actors Àlex Casanoves i Toni Albà o l'economista Arcadi Oliveres

Ara
1 min

BarcelonaUn moviment nascut a la xarxa no podria tenir una altra finestra d'emissió prioritària que no sigui la seva mare, internet. Per això el documental #indignados, el primer que es fa sobre el moviment engegat el passat 15 de maig, s'estrenarà aquest dijous a les 22.30 a través de la pàgina web www.docuindignados.com, just abans que es doni el tret de sortida a la campanya electoral per les eleccions espanyoles.

Més de 70 veus, entre les quals n'hi ha d'anònimes i de conegudes, fan un recorregut a través de la gestació i evolució del projecte popular, amb el 20-N com a horitzó. Hi destaca la col·laboració de diversos personatges públics del panorama català, com els actors Àlex Casanoves i Toni Albà o l'economista Arcadi Oliveres, entre d'altres.

El documental, dirigit per Antoni Verdaguer, és una producció catalana en la qual hi han participat, entre d'altres, l'advocat Josep Jover.

El hashtag a Twitter #docuindignados recollirà les impressions dels usuaris després de veure el documental.

stats