Cultura

Els Catarres busquen protagonistes per un nou videoclip, després d'enamora-se de la 'Jenifer'

El grup de folk-rock d'Aiguafreda llança a través de les xarxes socials una invitació als usuaris d'internet per participar en el videoclip de 'Potser vindré'. La cançó 'Jenifer' es va convertir en un èxit a la xarxa fa dues setmanes i va camí de ser una de les cançons de l'estiu

Redacció
1 min

BarcelonaEls Catarres han tastat el gust de l'èxit a la xarxa i ara ja no hi ha qui els pari. Després d'haver assolit un èxit de descàrregues i visulitzacions del seu hit hit Jenifer, penjat a la web oficial de la banda i promocionat a través de Twitter, Myspace i Facebook, dues setmanes més tard llancen una oferta als internautes: tots aquells que vulguin, podran aparèixer al videoclip del tema Potser vindré.

El grup de folk-rock ha llançat la proposta avui a través d'una piulada a Twitter. El repte consisteix en gravar-se amb la càmara del mòbil o de l'ordinador “fent playback i fent el burro” amb la cançó de fons.

El grup, format per tres joves d'Aiguafreda (Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells) no tenen discogràfica i es manifesten a favor de la música lliure.

Els internautes poden enviar les seves gravacions fins el dimecres d'aquesta setmana i el grup s'ha compromès a muntar el videoclip amb fragments de tots els vídeos rebuts. La cançó es pot descarregar a través de la pàgina web del grup.

stats