Homenatge a Ovidi: l'actualitat en 11 tuits

La figura d'Ovidi Montllor, mort ara fa 20 anys, també genera tot tipus d'elogis a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de tuits de l'edició en paper

Ara
2 min
TEMPS DE REVOLTA  Ovidi Montllor durant una festa popular contra l’OTAN celebrada el 10 d’octubre del 1981 al Poble Espanyol de Barcelona. Aquell esperit de protesta és el que vol reivindicar el Festival BarnaSants, que dedicarà una part de la programació de la vintena edició a recordar el cantautor d’Alcoi. A baix, una imatge del muntatge teatral Homenatge a T.

Barcelona1. Rafa Calabuig (@Rfarod), tuitaire “Ovidi, sóc valencià o jo no m’olvide de tu. Eres i seràs veu dels indrets i dels nostres, llum de tota persona que vullga ser humana...”

2. Benjamí Aguilar (@benjo_aguilar), secretari de l’Associació Granollers Pedala “L’oposició del PP del País Valencià a celebrar l’Any Ovidi ja és en si mateixa un homenatge a l’Ovidi”

3. Marta Pascal (@martapascal), diputada al Parlament (CiU) “El govern espanyol porta al TC la llei d’exteriors! Segueixen obsessionats en el NO a tot! No renunciarem a construir un país obert al món!”

4. Gerard Gómez (@gerardgomezf), portaveu nacional de les JERC “Crec que aviat crearan la subsecretaría de estado de Recursos contra Cataluña al Tribunal Constitucional

5. Isona Passola (@isonapassola), presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català “El TC tomba la llei del síndic, i recorren la llei d’exteriors. Tenim un estat en contra!? Esclar que, si et colla la Gürtel, parla de Catalunya!

6. Pere Prats (@pereprats), directiu d’empresa “Que l’ANC amenaci amb una llista [pròpia] pressiona els partits per l’acord i la unitat. I això convé. Però no caiguem en el tan espanyol divide et impera

7. Montserrat Tura (@montserrat_tura), exconsellera i impulsora de MES “A Andalusia, campanya. Ha començat un cicle d’eleccions 2015 que canviarà Parlaments. Tant de bo trenqui inèrcies i escoltem propostes interessants”

8. Anna Rossell (@anna_rossell), economista fiscalista “Podem, Guanyem, Construïm. És casualitat que les noves formacions siguin un verb? Proposo Estimem

9. Mark Gatiss (@Markgatiss), actor i escriptor “Físicament enfonsat per la destrucció de Nimroud. Un crim contra la història. En què ens hem convertit?”

10. Ferran Mascarell (@ferranmascarell), conseller de Cultura “Destruir la memòria material d’una civilització és signe de barbàrie extrema. Qui menysprea el passat és intolerant amb el present i el futur”

11. Michel Onfray (@michelonfray), filòsof “La destrucció de Nimroud, un «crim de guerra», segons la Unesco. Quan els Estats Units van destruir restes mesopotàmiques a l’Iraq el 1991, què va ser?”

stats