La policia intervé per evitar que Pokémon GO provoqui més problemes

El cos publica un document amb consells per utilitzar el videojoc de manera responsable i segura

Ara
1 min
La policia intervé per evitar que Pokémon GO provoqui més problemes

BarcelonaTuristes entrant perillosament dins el túnel de Rovira caçant pokémons enmig del trànsit de cotxes, una allau de persones a Central Park intentant capturar un Vaporeon, propietats privades envaïdes, robatoris... La notícies rocambolesques que han seguit al llançament del videojoc Pokémon GO han empès la Policia Nacional a publicar un document a Twitter en què alerten dels perills de perdre de vista el món mentre es juga a aquest joc.

"Segueix aquestes pautes per ser entrenador de Pokémon GO", resa el document, un seguit de recomanacions per jugar al videojoc amb seguretat. "Estàs jugant al món real, no et fixis només en la pantalla, estigues atent al que passa al teu voltant", aconsella la policia, que recorda que està prohibit "atrapar pokémons mentre condueixes o vas en bici" i que l'aplicació funciona amb GPS, la qual cosa pot ser perillosa: "Ho poden utilitzar els delinqüents per saber quan ets fora de casa".

Compte, que el que tens al costat no és un 'pokémon'... és un vianant

Els Mossos d'Esquadra també han fet una piulada aquest matí per demanar als jugadors que emprin el sentit comú mentre cacen pokémons.

stats