Amb la punta sòlida, d'alumini i de fusta: així és el boli sense tinta

Una companyia italiana ha creat el 4Ever, que taca el paper de manera permanent però no es gasta

Ara
1 min

BarcelonaLa companyia italiana Pininfarina Cambiano ha creat un bolígraf que escriu sense tinta, tal com informa el portal britànic MailOnline.

L'accessori, anomenat 4Ever perquè mai es gasta, té la punta sòlida i feta d'un aliatge metàl·lic anomenat Ethergraph. La resta del boli està fet a mà amb alumini i fusta. El 4Ever taca el paper de manera permanent i no es pot esborrar el rastre que hi deixa.

Segons informa la companyia, el disseny del bolígraf està inspirat en el cotxe esportiu Cambiano, de la mateixa empresa. El 4Ever està fet per artesans italians i té la mateixa precisió que un llapis.

L'empresa italiana ha presentat el boli a la fira Paperworld de Frankfurt, i vendrà el 4Ever juntament amb un bloc de notes elaborat amb un paper de pols de pedra. Segons la companyia, aquest paper fa que els fulls siguin més resistents, també a l'aigua, tal com explica en aquest PDF de presentació del bolígraf.

Pininfarina Cambiano no ha informat encara del preu d'aquest bolígraf sense tinta, però afirma que aviat estarà disponible al seu lloc web.

stats