Toni Cantó pregunta si tots els presos poden tuitejar des de la presó, “tal com fa Otegi”

El diputat d'UPD provoca una altra tempesta a les xarxes després de preguntar a Twitter si tots els presos poden "fer propaganda des de les seves presons"

Ara
2 min

BarcelonaAmb més de 117.000 seguidors a Twitter, Toni Cantó no és només un dels diputats espanyols més populars de les xarxes, sinó, també, un dels més polèmics. Fa només unes setmanes, el diputat d'UPyD va desfermar una forta controvèrsia després d'afirmar que els animals no tenen dret "a la llibertat ni a la vida". I, uns dies més tard, afegia més llenya al foc de Twitter en assegurar que la majoria de demandes per violència de gènere són falses. Aquest dimecres, Cantó ha tornat a relliscar pel pendent de la polèmica en demanar-se si tots els presos poden tuitejar des de la presó i "fer propaganda" des de les seves cel·les tal com, segons ell, fa Arnaldo Otegi. En només uns minuts, les xarxes n'anaven plenes, i Cantó tornava a situar-se al bell mig de la controvèrsia i les burles.

"Tots els presos a Espanya tenen les mateixes facilitats que Otegi per tuitejar i fer propaganda des de les seves cel·les?". Aquesta ha estat la pregunta que Toni Cantó es feia al seu compte de Twitter aquest dimecres. Una pregunta que, en pocs minuts, ha començat a rebre tota mena de burles per part dels seus seguidors. Cantó, que va fer servir dades incorrectes per afirmar que les denúncies de dones maltractades eren majoritàriament falses, sembla que ara no sap que ni Otegi ni cap altre dels interns de les presons espanyoles tenen accés a internet, ni poden tenir telèfon mòbil.

La reacció dels usuaris ha estat immediata, i tots han 'recordat' al diputat que tenir un compte a Twitter no vol dir que un mateix l'actualitzi o n'escrigui els missatges. "Per què et fas això, Toni", deia @AntonioMaestre, mentre que @ainhoa73 li preguntava: "Has sentit a parlar dels community managers?". @Sirmesa considerava que Cantó "va camí de convertir-se en el millor tuitaire d'humor de tots els temps" i @barbijaputa resumia l'opinió general en afirmar: "Totes les Barbies tenen la mateixa facilitat per tuitejar des de la caixa de Mattel que jo?".

stats